Innskjerping av internasjonale adopsjonsregler
Innskjerping av internasjonale adopsjonsregler
Antall adopsjoner fra Etiopia har falt 90 prosent.
Etiopiske myndigheter har strammet inn adopsjonspraksisen sin. De er redd for at barna ikke får det noe godt dit de adopteres. Dessuten er avgiftene rundt adopsjon ikke ubetydelige, og har ført til adopsjoner motivert av profitt. Innskrenkingen av adopsjonspraksisen får uheldige konsekvenser både fo300
Read more
Mitt velskapte barn
Mitt velskapte barn
Hva Gud har lært meg med min datters funksjonshemming
Jesus var sårbar, trengende, avhengig, og begrenset, men jeg klarte ikke å se ham på den måten før Penny viste meg hvordan
Read more
Skjelvende av frykt: En anmeldelse av "Skjelvende døtre"
Skjelvende av frykt: En anmeldelse av "Skjelvende døtre"
Hillary McFarland avslører avgudsdyrkelsen i den patriarkalske kristendommen.
I sin bok "Skjelvende Døtre", gir Hillary McFarland oss et innblikk i perspektivet til en kvinne som faktisk vokste opp i et patriarkalsk kristent hjem. Hun deler både sin egen historie og samtaler med andre kvinner som kommer fra lignende bakgrunner.
Read more
Å finne veien i kaoset
Jeg hadde full kontroll. Helt til jeg fikk barn. Da brast den vellykkede fasaden, og jeg måtte gjenoppdage min hensikt og mine verdier. Ikke minst måtte jeg lære meg å se barna mine gjennom Guds øyne og ikke som en refleksjon av meg selv og mine prestasjoner.
Read more
Mamma-trimmen
I alt slitet og i alle de tunge oppgavene som mor er det lett å miste perspektivet. Oppdag gleden ved daglig omsorg og personlig modning og hva dette gjør med dine perspektiver!
Read more
Delt på disiplin
En leser skriver: Min mann og jeg har et godt ekteskap, men vi er veldig uenige om barneoppdragelsen. Han synes at jeg er for mild med barna, og jeg synes at han er for tøff. Hvordan kan vi finne en middelvei?
Read more
Prosenter, centimetre og delmål ... hjelp!
Visse ord og talemåter sender kuldegysninger nedover ryggen på alle mødre: kognitiv utvikling, vekstdiagrammer, utviklingsmessige mål, prosenter og det "normale". Les videre for gode perspektiver.
Read more
 
 
 
 
Dette nettstedet er (C)opyright Kommunion as 2009. Alt innhold er enten (C)opyright Christianity Today International, USA, med mindre det er eksplisitt merket med annet opphav, og er distribuert av Kommunion as gjennom en eksklusiv avtale for det norske markedet. All kopiering, reprodusering, videre bearbeidelse eller lignende som helt eller delvis bygger på innholdet i disse tjenester, sider eller katalogsamlinger er strengt forbudt iht lov om opphavsrett uten særskilt skriftlig tillatelse fra Christianity Today International og Kommunion as. Christianity Today International, CTI og Kommunion er varemerker (trademarks/servicemarks) for Christianity Today International og Kommunion as.
 
   
Powered by Cornerstone