Innskjerping av internasjonale adopsjonsregler
Innskjerping av internasjonale adopsjonsregler
Antall adopsjoner fra Etiopia har falt 90 prosent.
Etiopiske myndigheter har strammet inn adopsjonspraksisen sin. De er redd for at barna ikke får det noe godt dit de adopteres. Dessuten er avgiftene rundt adopsjon ikke ubetydelige, og har ført til adopsjoner motivert av profitt. Innskrenkingen av adopsjonspraksisen...
Les hele artikkelen på engelsk
 
 
Mitt velskapte barn
Mitt velskapte barn
Hva Gud har lært meg med min datters funksjonshemming
Jesus var sårbar, trengende, avhengig, og begrenset, men jeg klarte ikke å se ham på den måten før Penny viste meg hvordan
Les hele artikkelen på engelsk
Skjelvende av frykt: En anmeldelse av "Skjelvende døtre"
Skjelvende av frykt: En anmeldelse av "Skjelvende døtre"
Hillary McFarland avslører avgudsdyrkelsen i den patriarkalske kristendommen.
I sin bok "Skjelvende Døtre", gir Hillary McFarland oss et innblikk i perspektivet til en kvinne som faktisk vokste opp i et patriarkalsk kristent hjem. Hun deler både sin egen historie og samtaler med andre kvinner som kommer fra lignende bakgrunner.
Les hele artikkelen på engelsk
Å finne veien i kaoset
Jeg hadde full kontroll. Helt til jeg fikk barn. Da brast den vellykkede fasaden, og jeg måtte gjenoppdage min hensikt og mine verdier. Ikke minst måtte jeg lære meg å se barna mine gjennom Guds øyne og ikke som en refleksjon av meg selv og mine prestasjoner.
Les hele artikkelen på engelsk
 
   
 
Dette nettstedet er (C)opyright Kommunion as 2009. Alt innhold er enten (C)opyright Christianity Today International, USA, med mindre det er eksplisitt merket med annet opphav, og er distribuert av Kommunion as gjennom en eksklusiv avtale for det norske markedet. All kopiering, reprodusering, videre bearbeidelse eller lignende som helt eller delvis bygger på innholdet i disse tjenester, sider eller katalogsamlinger er strengt forbudt iht lov om opphavsrett uten særskilt skriftlig tillatelse fra Christianity Today International og Kommunion as. Christianity Today International, CTI og Kommunion er varemerker (trademarks/servicemarks) for Christianity Today International og Kommunion as.
 
   
Powered by Cornerstone