Abonnement?Ønsker du å motta Christianity Today i din postkasse? Trykk HER

Om oss

Christianity Today ble grunnlagt av bl.a Billy Graham i 1956. Bladet har en visjon om å skape kristent innhold som endrer menneskene som endrer verden.

 

9. mars 2009 ble bladet lansert i Norge i form av en nettside. Nettsiden er rettet mot normenn, men mesteparten av tekstene vil være i sin originale engelske form - dog med norsk tittel og ingress. Stoffet hentes fra flere av Christianity Today sine blader.

 

I Norge driftes nettstedet av Kommunion AS - et kristent medie- og kommunikasjonsselskap med visjon om å utvikle nettbaserte løsninger hvor kristne skapes, møtes og utvikles.

 
 
 
 
Dette nettstedet er (C)opyright Kommunion as 2009. Alt innhold er enten (C)opyright Christianity Today International, USA, med mindre det er eksplisitt merket med annet opphav, og er distribuert av Kommunion as gjennom en eksklusiv avtale for det norske markedet. All kopiering, reprodusering, videre bearbeidelse eller lignende som helt eller delvis bygger på innholdet i disse tjenester, sider eller katalogsamlinger er strengt forbudt iht lov om opphavsrett uten særskilt skriftlig tillatelse fra Christianity Today International og Kommunion as. Christianity Today International, CTI og Kommunion er varemerker (trademarks/servicemarks) for Christianity Today International og Kommunion as.
 
   
Powered by Cornerstone